MESO HAIR LOSS CONTROL

Vorige Artikel 9 van 12 Volgende

MESO HAIR LOSS CONTROL middel tegen haaruitval, een in de cosmetische instituten onderschat product.

Het product bevat de exacte samenstelling van vitamines, aminozuren en mineralen die nodig zijn om optimaal te profiteren van de stofwisseling van het lichaam. MESO HAIRLOSS CONTROL zorgt voor permanente biologische beschikbaarheid en dus optimaliseert de productie van keratine-eiwitten. De behandeling zorgt ervoor dat exacte samenstelling van aminozuren die nodig zijn voor gezond haar, en is een essentiële bestanddeel van middelen tegen haaruitval.
MESO toepassing op dit probleem is goed voor:

  • Behandeling van niet-genetisch (o.a. androgeen) haarverlies
  • Herstellen en stimuleren van haar dat beschadigd is door omgevingsfactoren zoals zon en vervuiling
  • Haaruitval verminderen
  • Herstelt roos en de talgklieren en
  • herstelt dunne en levenloos haar.


Saw Palmetto: een efficiënt middel tegen haaruitval Saw Palmetto wordt voornamelijk door mannen gebruikt om de symptomen van goedaardige prostaat hyperplasie te verlichten , wat een vergroting van de prostaat is, maar geen kanker voorwaarde. Dat klinkt als een vreemde verwijzing maar is net als andere herstellnde werkingen bij toeval ontdekt.
Studies naar de behandeling van een vergrote prostaat met zaagpalmetto geven aan dat de palmetto ook de haargroei stimuleert, en het lijkt erop dat Saw Palmetto heeft hetzelfde effect als Finasteride, maar zonder bijwerkingen.
MESO HAIRLOSS CONTROL zorgt voor permanente biologische beschikbaarheid en optimaliseert de productie van
keratine-eiwitten. De behandeling zorgt voor de exacte samenstelling van aminozuren die nodig zijn voor gezond haar,
en is een essentieel onderdeel van middelen tegen haaruitval. MESO HAIR LOSS CONTROL vermindert haaruitval, en in sommige gevallen de behandeling kan haaruitval langdurig stoppen. Na de aanbevolen zes tot tien behandelingen met MESO HAIR LOSS CONTROL wordt ook de gemiddelde diameter van het haar streng vergroot en het haar ziet er voller uit.

Biotine: versterkt het haar .... Biotine is een vitamine B die deel uitmaakt van verschillende metabole reacties en de regulatie van suikerafbraak. Soms wordt biotine vitamine H of vitamine B7 genoemd. De vitamine is in water oplosbaar en het lichaam kan nooit teveel biotine bevatten omdat het op een gegeven moment altijd via de urine wordt uitgescheiden. Het komt mede hierdoor dat MESO HAIRLOSS CONTROL zo effectief is tegen haaruitval en helpt de gezondheid van het haar te verbeteren. Glucose is een belangrijke energiebron en is zowel belangrijk voor het in stand houden van het lichaam als voor de prestaties ervan. Biotine speelt een essentiële rol wanneer het lichaam glucose verwerkt. Zowel groei als celreplicatie zijn afhankelijk van biotine en de vitamine helpt de gezondheid en vernieuwing van het haar te behouden en speelt ook een belangrijke rol bij het in stand houden van veel van de andere lichaamsfuncties. Biotine is een vitamine die het haar gezond, sterk en glanzend houdt. Het is klinisch gedocumenteerd dat het niveau van biotine in het lichaam net zo fundamenteel is als zijn gehalte aan andere vitamines en mineralen.

Actieve ingrediënten (44) o.a. Zaagpalmetto, Panthenol, Cysteïne, Taurine, Hyaluronzuur, Biotine.

Verpakking: 10 x 5 ML vials inclusief slisconen doseertuit.

© 2021 - 2022 Objective Skincare BV | sitemap | rss