EKSEPTION PEELINGS & SKINCARE

 

Less than the best ... just isn’t your style

Ekseption is een professioneel skincare merk gebaseerd op innovatieve peelings dat sinds haar ontstaan in Spanje al in 47 landen ter wereld wordt geleverd.
De producten zijn ontworpen om de PH van de huid te optimaliseren zodat de huidvernieuwing maximaliseert en huidproblemen worden verminderd of in de meeste gavallen zelfs worden
De producten en actieve werkstoffen zijn gebaseerd op de beste organische zuren afkomstig uit bijvoorbeeld fruit, boombast, suiker, etc.
Elk product is uniek in de wereld van cosmeceuticals en helpt bij te dragen aan die "natuurlijke glow" die we graag in de spiegel bij onszelf zien. Bekijk hier onder de categorien en mooie skincare producten die Ekseption heeft ontwikkeld.
Alle producten zijn zichtbaar zodat u alle informatie alvast goed kunt bekijken. U wordt er vast enthousiast van!
De stelling van het merk is dat er maximale resultaten behaald kunnen worden zonder (of met minimale) bijwerkingen.
De Polyhydroxy Acids dragen daar aan bij en voorkomen bijvoorbeeld extreme roodheid, korstjes en het slangenhuid effect.
De peeling / exfoliatie gebeurt in dezelfde mate, maar zeer geleidelijk zodat er geen extreme vervelling ontstaat
en uw klanten gewoon de volgende dag zonder schaamte kunnen werken, daten of sporten.... en dat is uniek!

Als u meer wilt weten dan kunt u een mail sturen naar info@objectiveskincare.com. Wij sturen u dan keurig alle informatie.
Daarna heeft u als professional recht op een kosteloze en vrijblijvende VIP treatment bij ons of op uw eigen locatie in Nederland of Belgie. Zo kunt u het beste ZELF ervaren hoe blij uw klanten gaan worden van de mooie behandelingen zonder downtime.

NB: Ekseption producten kunt u (ook als professional) pas bestellen nadat wij voor u een account hebben aangemaakt.
Bent u al klant en wilt u een bestelaccount? Vraag die dan aan door direct een email te sturen naar info@objectiveskincare.com.

© 2021 - 2023 Objective Skincare BV | sitemap | rss